З архіву ПУ. "Упаде у будь-який момент": Архітектор пояснив, чому Кримський міст - приречений

За словами експерта, Кримський міст не витримує умов експлуатації, тому "загрози для безпеки і життя людей дійсно зберігаються".

Незаконно побудований окупантами Кримський міст може обвалитися будь-якої миті, оскільки у нього немає значної ґрунтової основи. Таку думку висловив український архітектор Георгій Духовичний, передають Патріоти України.

"Той факт, що там менше, ніж за рік почали валитися частини моста, свідчить про те, що там не працює найголовніше — в об'єкта відсутня нормальна основа", — зазначив він.

За словами експерта, Кримський міст не витримує умов експлуатації, тому "загрози для безпеки і життя людей дійсно зберігаються".

"У будівництві, особливо під час зведення естакад і мостів, прецедент падіння частини одного з несучих елементів є свідченням того, що вся будова ненадійна, і вона може впасти у будь-який момент", — пояснив архітектор.

Джерело: Сегодня
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...