З архіву ПУ. "Великий перелом": Астролог спрогнозувала громадянську війну в Росії

Астрологиня Людмила Халанська спрогнозувала, що до середини 2020-х років у Російській Федерації відбудеться перелом, передають Патріоти України.

"Події різкі й, очевидно, драматичні", – сказала вона. За оцінками астрологині, в 2022-24 роках "кількість аспектів зовнішніх війн і спроб зміцнити свій вплив на міжнародній арені значно зменшується". У цей період зовнішньополітична активність РФ "замре". Разом із тим, "починаючи з 2022 року, сильні негативні аспекти міцно закріплюються в сфері внутрішнього життя країни, витісняючи майже повністю позитив", – сказала вона.

До 2025 року астрологиня спрогнозувала "різкі й, очевидно, драматичні" події в країні. Можливі масові протести, невдоволення владою. До цього часу "поновляться аспекти війни", але, "найвірогідніше, не зовнішні, а внутрішні війни, можливо, регіональні чи громадянські", – пояснила вона.

Водночас "програних воєн так само багато, як і просто аспектів війни. Це вперше за багато десятиліть, коли війни не приносять Москві успіх, є для неї однозначно негативними, істотно послаблюють її положення", – спрогнозувала астрологиня.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...