З архіву ПУ. "Великий перелом": Астролог спрогнозувала громадянську війну в Росії

Астрологиня Людмила Халанська спрогнозувала, що до середини 2020-х років у Російській Федерації відбудеться перелом, передають Патріоти України.

"Події різкі й, очевидно, драматичні", – сказала вона. За оцінками астрологині, в 2022-24 роках "кількість аспектів зовнішніх війн і спроб зміцнити свій вплив на міжнародній арені значно зменшується". У цей період зовнішньополітична активність РФ "замре". Разом із тим, "починаючи з 2022 року, сильні негативні аспекти міцно закріплюються в сфері внутрішнього життя країни, витісняючи майже повністю позитив", – сказала вона.

До 2025 року астрологиня спрогнозувала "різкі й, очевидно, драматичні" події в країні. Можливі масові протести, невдоволення владою. До цього часу "поновляться аспекти війни", але, "найвірогідніше, не зовнішні, а внутрішні війни, можливо, регіональні чи громадянські", – пояснила вона.

Водночас "програних воєн так само багато, як і просто аспектів війни. Це вперше за багато десятиліть, коли війни не приносять Москві успіх, є для неї однозначно негативними, істотно послаблюють її положення", – спрогнозувала астрологиня.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...