З архіву ПУ. В'язниця за сексуальні домагання: П’яна 20-річна пасажирка схиляла чоловіків до сексу у літаку

Після відмови дівчина побила членів екіпажу і декількох пасажирів.

20-річна пасажирка літака авіакомпанії Etihad потрапила у в’язницю після того, як напилася і схиляла чоловіків до сексу під час польоту, передають Патріоти України у січні 2020 року з посиланням на Fox News.

Інцидент стався в травні минулого року на рейсі Абу-Дабі-Манчестер, однак вирок винесли тільки зараз. За словами співробітників авіакомпанії, 20-річна Демі Бертон піднялася на борт в нетверезому вигляді і продовжила пити вино під час польоту.

Пізніше дівчина почала пропонувати чоловікам зайнятися з нею сексом, через це бортпровідники відмовили їй у випивці. Після відмови дівчина побила членів екіпажу і декількох пасажирів.

Після того, як літак приземлився, туристку передали представникам влади. У суді британка розповіла, що так сильно напилася, щоб зняти стрес. Суд засудив дівчину до шести місяців тюремного ув’язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...

Офіс президента відмовив 12-і бригаді «Азов» та її командиру Денису Прокопенко у створенні петиції щодо розблокування допомоги від США для «Азову» - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:52

Петицію про розблокування надання зброї та допомоги 12-ій бригаді спеціального призначення «Азов» з боку США відхилено. . Джерело