З архіву ПУ. Від влади вимагають відповідей: Італійці збунтувалися проти "медиків" Ху*ла

В Італії створили петицію з питаннями до президента й уряду країни та вимогою розповісти про реальну мету російських військових медиків, які нібито прилетіли боротися з коронавірусом.

Про це розповіла одна з авторів звернення, громадянка Італії українського походження Наталія Гебріч, яка проживає у Флоренції, передають Патріоти України 8 квітня 2021 року.

Вона зазначила, що документ складено на ім'я керівництва держави та вже розміщено на сайті офіційних петицій. "Ми ставимо два основні питання, які хвилюють багатьох італійців. Перше – чому замість цивільних лікарів до країни прилетіли російські військові. Це не секрет, що на 15 літаках прибули 104 людини, з них лише 35 медиків (тільки два з них є цивільними) і 13 перекладачів. А решта – це хто? За тиждень їхньої "роботи" в нашій країні ми побачили лише двогодинну дезінфекцію будинку для літніх людей у Бергамо, і все. Друге – ми просимо відреагувати на погрози журналістам la stampa", – підкреслила Гебріч.

В Італії спалахнув скандал через конфлікт видання з російськими "медиками". Так, у відомому італійському ЗМІ прямо написали, що 80% постачань Москви марні для країни, це не більше, ніж просто нагода для військових потрапити до Італії. Офіційний представник Міноборони РФ, генерал-майор Ігор Конашенков звинуватив ресурс у "русофобії".

"На відміну від Росії, в Італії є свобода слова. Петицію почали підписувати здебільшого італійці, але вона вільна для всіх, хто хоче дізнатися відповіді на ці питання. Хочемо почути правду й від нашої влади, яка так і не пояснила суспільству, навіщо прибуло так багато росіян із погонами, а також чому за весь цей час вони лише одного разу продезінфікували будинок для літніх людей невідомою речовиною?" – цікавиться Наталія.

Також Гербріч додала, що в місті Бергамо, де розміщений один із пунктів російської "допомоги", місцеві жителі скаржаться на хамську поведінку медиків із Москви. Вже було кілька скандалів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...