З архіву ПУ. Від Зеленського вимагають оприлюднити стенограми його розмов з Путіним

Причиною вимог став дипломатичний скандал, який пов'язаний із телефонними розмовами з президентом США Трампом. Однак досі розмови шостого президента з кривавив фюрером держави-агресора за сімома печатками. Щоб дізнатися правду доведеться ще зачекати

На сайті президента розмістили дві петиції, в яких Володимира Зеленського закликають оприлюднити стенограми всіх телефонних розмов з президентом РФ Володимиром Путіним, передають Патріоти України.

"Враховуючи дипломатичний скандал, який пов'язаний із телефонними розмовами з президентом США Трампом та зміст цих розмов, зокрема: "загравання" із Трампом, узгодження позицій щодо деяких кримінальних справ, критику лідерів ЄС та експосла США тощо, вимагаємо оприлюднення стенограм всіх телефонних розмов між президентом України Зеленським та президентом Росії Путіним", — йдеться у документі № 22/074726-еп, опублікованому на сайті глави держави.

На даний момент петицію підтримала 31 особа, збір підписів триватиме ще 91 день.

В іншому документі під № 22/074716-еп автор просить оприлюднити стенограму, аби прояснити умови звільнення українців з Росії 7 вересня. "Народ України вимагає від Вас викласти стенограму Ваших переговорів з Путіним. Народ України вимагає від Вас повідомити ту ціну, що він заплатив або заплатить за звільнення українських громадян", — йдеться в тексті петиції.

Документ набрав 7 підписів, збір триватиме ще 91 день.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...