З архіву ПУ. Відомий журналіст вимагає від українського президента вибачень перед бійцями ЗСУ

26 березня президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення, де заявив, що прем'єр-міністру доручив завдання вирішити питання так званих VIP-палат і скасувати всі нормативні акти, які цього вимагають.

Журналіст Юрій Бутусов у листопаді 2020 року заявив, що Верховний головнокомандувач Зеленський повинен принести вибачення сержанту 93-ї бригади Володимиру Остапенку і забезпечити українським воїнам, інфікованим коронавірусом, гідні умови лікування, передають Патріоти України.

26 березня президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення, де заявив, що прем'єр-міністру доручив завдання вирішити питання так званих VIP-палат і скасувати всі нормативні акти, які цього вимагають. "У нас не "совок", і не буде ніяких люксових палат для "членів ЦК", - запевняв глава держави.

Кілька днів тому главу держави госпіталізували в окрему палату "Феофанії" при температурі 37,5 градусів. Прес-секретар президента Юлія Мендель писала, що гарант почуває себе нормально, скарг немає. Сам Зеленський напередодні також звернувся до українців зі звітом про роботу на самоізоляції: він встиг провести кілька нарад, в тому числі і переговори з Ангелою Меркель, стежить за роботою ЗМІ та ін.

"Напевно, Зеленський подумав, що всі хворі коронавірусом лікуються в таких же умовах в інших "державних і комунальних лікарнях". Так ось рекомендую президентові почитати, в яких умовах лікують коронавірус бійця 93-ї механізованої бригади Володимира Остапенка. Обстановка там настільки відрізняється від ВІП-палат "Феофанії", що виникає питання - а чому солдат лікують не там, а в убитій казармі в Старичах?" - обурився Бутусов. Він упевнений, що глава держави повинен принести вибачення військовослужбовцям і змінити умови їх лікування.

Обурення виникло після розповіді Остапенка про боротьбу з коронавірусом. За словами військового, спочатку в медчастині його симптоми захворювання назвали "акліматизацією", потім йому самостійно довелося шукати машину, щоб дістатися до лікарні і здати тест, і вишенькою на торті стала палата, куди ізолювали хворого. За словами Остапенка, старі вікна довелося закривати ковдрами, в приміщенні було холодно, в туалеті без світла, зв'язок з доктором тільки в соцмережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...