З архіву ПУ. "Він став жертвою провокації ФСБ": Відомий продюсер пояснив скандал з Винником

До виходу відеоролика популярний співак виглядав як "нормальний виконавець з нормальною громадянською позицією".

Олег Винник

Скандал навколо українського співака Олега Винника, який засвітився в кліпі з російськими зірками-кримнашистами і не зміг відповісти на запитання, чий Крим, є справою рук спецслужб Росії, впевнений музичний продюсер Олександр Ягольник, передають Патріоти України 1 жовтня 2019 року.

За словами продюсера, до виходу відеоролика Винник виглядав як "нормальний виконавець з нормальною громадянською позицією".

"За цим стоїть ФСБ – це 100%, тому що коли цей ролик вийшов, одразу ж з'явилося інтерв'ю Світлани Лободи, яка сказала, що для артистів байдуже, де заробляти гроші", – заявив Ягольник.

"Я думаю, тут було у ФСБ завдання конкретно пробити саме жіночу аудиторію, оскільки жіноча аудиторія більше ніж чоловіча втомилася від війни. Вони зараз розігрують цю карту і вкрай прикро, що Олег Винник на цю вудку попався", – зазначив він.

На думку продюсера, скандал вдарив по репутації артиста навіть більше, ніж участь у виборчій кампанії Аграрної партії.

"Він у найважчий для України час, коли змінюється одне керівництво і приходить інше, заграв російську скрипку... ФСБ не брала Лорак, не брала Лободу і інших, хто там виступає. Вони знають, що українське суспільство їх не сприймає. А Винника вони точно вгадали і взяли перший номер. Саме та людина, яка демонструвала патріотичні погляди, зараз говорить – я з росіянами стою в одному човні", – підкреслив Ягольник.

Також продюсер не виключив, що згода співака знятися в ролику була продиктована його бажанням в майбутньому поїхати на гастролі в Росію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...