З архіву ПУ. "Влада зробила те, за що гризла попередників. Своїми ж руками", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

Всі полонені мають бути на волі. Але і система правосуддя має працювати.

Марина Данилюк-Ярмолаєва. Фото: соцмережі.

"Найгірше в ситуації з обміном, що Зеленський, Чумак і Рябошапка фактично благословили тероризм і розстріли революцій. По суті — своїми руками зробили те, за що гризли попередників", - пише Марина Данилюк-Ярмолаєва на своїй сторінці "Фейсбук" напередодні 2020 року, передають Патріоти України, та продовжує:

"Іще завдали нищівного удару по усіх системі права, яка і так ледве ходить на милицях. А нові заручники будуть. Ось побачила на стрімі блондинку у куртці "моя держава Україна". Це бранка ОРДЛО, яку віддають українській стороні. Олена Сорокіна просто приватний підприємець, власниця зоокрамниці в окупованому Первомайську. У листопаді 2018 її цапнуло "МГБ ЛНР" "за шпигунство на користь України".

Хапати можна там ще багато, щоби змусити українську сторону відпустити довічно засуджених за тероризм. Чи фактично плюнути на сім`ї Небесної сотні — де уже чимало батьківських сердець не витримало і теж померло.

Нагадую,що так можна дійти і до першого епізоду "Чорного дзеркала", де прем`єр був змушений чпокати свиню.

...

Питання не в рейтингах влади.

Не в діях ОПУ за чашкою рому.

Не у рішеннях Зеленського, щоб нарід любив.

Зараз зіштовхують лобами майданівців і полонених часів донецького аеропорту — тих, хто останні 6 років йшов пліч-о-пліч разом у горі і радості.

Коли черговий діяч, який за останні кілька років змінив кілька партійних знамен: БПП, Саакашвілі, "зелені" — пише про "пойнять і простіть", можна лише уявляти, що понаписують оці мужі, якщо отак почнуть реінтеграцію. Нахрапом, без пояснень, з одними стрімами Кирила Тимошенка.

Всі полонені мають бути на волі. Але і система правосуддя має працювати: щоб у жодного президента не було спокуси покласти за сотню людей кулями на Інститутській. Бо близьке оточення переконує: "шеф, все буде гуд. Стрельнемо, підуть геть".

Саме тому в країні завше буде срака. Бо можна вбити, переступити закон, але тебе врятують, дадуть російський паспорт і працевлаштують на кращі умови. По ходу зима-весна 2014, коли моряки, кримський та луганський беркут, місцева "Альфа" аж бігом бігли присягати триколору, нічому не вчить".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...