З архіву ПУ. "Водку убиль!", або Показове фото "асвабадітєля" з Донбасу

Користувачі інтернету підняли на сміх фото з бойовиком так званої "Донецької народної республіки" ("ДНР") на Донбасі, який лежить біля лавочки.

Відповідний знімок розміщено в Twitter, передають Патріоти України.

"Коли звільняв-звільняв і втомився. Донецьк", - йдеться у підписі до фото.

"Горілку вбив!", "Зажурився", "За печінку тримається", "Приліг відпочити - перед фінальним кидком на Лондон", "Він же в печінку поранений", "Коли Рейк'явік взяв", "Хорвати настрій зіпсували", "Про "Новоросію" думає", - пишуть в інтернеті.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...