З архіву ПУ. "Вони нас зробили разом": У мережі оприлюднили документ за підписом генпрокурора Рябошапки про амністію найманців Путна на Донбасі (фотофакти)

Не можна із впевненістю стверджувати, що документ на 100 відсотків справжній, але нинішня влада вже дала багато приводів для сумнівів та недовіри.

Руслан Рябошапка. Фото: УНІАН.

"Вітаю всіх... Бл...дь... Вони нас зробили разом", - написав Валерій Горошко на сторінці спільноти "Патріоти України - єднаймося!" у соцмережі "Фейсбук" та поділився світлиною, передають Патріоти України 2 жовтня 2019 рокута пропонують і вам на неї глянути.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...