З архіву ПУ. "Вони ображаються. Але як пояснити, що з ними соромно?": Турки публічно принизили росіянок

Туреччина очолює рейтинг країн, де найбільше не люблять російських туристів.​

В Туреччині чоловіки негативно відгукуються про туристок з Росії, адже багато з них їдуть на курорти цієї країни у пошуках "багатого нареченого". При цьому, росіянки часто поводяться неналежним чином. Про це відверто кажуть турецькі чоловіки на форумах різних інтернет-ресурсів, передають Патріоти України 5 вересня 2020 року з посиланням на іноземні ЗМІ.

Крім усього іншого турки вважають росіянок нерозбірливими - з ними є шанси навіть у самих непоказних чоловіків. "За моїми особистими спостереженнями, жінки з Росії не надто вибагливі в плані чоловіків... Російські жінки, мабуть, так страждають від нестачі любові вдома, що коли проявляєш до них почуття, вони відразу на все готові і дивляться на тебе, як на султана", - стверджують учасники одного з форумів.

Судячи по більшості реплік, росіянок вважають легкодоступними. "Ти клянешся їй, що ніколи раніше такого не відчував, жодного разу не був з росіянкою, і стрибаєш до неї в ліжко. Вона не тільки не проти, але і взагалі готова до цього з самого початку, тому що тіло - її головний актив", - пише один чоловік.

Але останнім часом, зізнаються турки, вони втомилися від цих "мисливиць за багатими і гарячими турецькими хлопцями". Тому росіянок засуджують. "Російські дівчата ображаються, ревнують, якщо не виводити їх у світ. Але як пояснити, що з ними соромно? Вони занадто розв'язні, до того ж люблять навмисне вести себе так, щоб викликати ревнощі. І ще через різницю культур (або через їхню дурість) вони можуть прилюдно звинувачувати і принижувати свого чоловіка", - зазначив один з коментаторів.

Додамо, що згідно з даними ресурсу iReactor, Туреччина очолює рейтинг країн, де найбільше не люблять російських туристів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...