З архіву ПУ. "Все пропало! Нас сливают!": Терористи не в собі після "удару ЗСУ" і звинуватили "ДНР" у зраді

Бойовики "ДНР" заявили, що після нещодавнього обстрілу вони залишилися без речей і документів, а "керівництво" вдає, що ситуація під контролем.

Так звана "військкор" "ДНР" Харькова запевняє, що бойовики потрапили під обстріл ЗСУ в районі Ясинуватої та селища Крутий Балки. Її повідомлення поширили сепаратистські ресурси, передають Патріоти України 13 квітня 2020 року.

За словами Харькової, під час бою в бліндажах і окопах згоріли всі речі і документи терористів. Але "командування" лише відмахується від вояків після заслуховування доповідей про обстановку на фронті.

Бойовики вважають, що їх зрадили, багато мають намір писати рапорти. Крім того, найманці запевняють, що їм заборонено було давати відповідь, тому нібито втрати у них такі значні. Але при цьому точне число втрат поки не озвучується.

"Бійці мають намір писати рапорти, вважають, що поточна ситуація є змовою на винищення особового складу. Такою, наприклад, як імітація боротьби з коронавірусом: обгортанням дверних ручок бинтами і обробкою поверхонь хлорним вапном. Також від бійців приховується інформація про реальний стан справ. За даними розвідки, ЗСУ проводить масштабне посилення своїх позицій на передньому краї, заводячи на них по два підрозділи", - пише Харькова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...