З архіву ПУ. "Все, що рік тому нам здавалась абсурдом, втілюється в життя з шаленою швидкістю. І далі буде", - Зоя Казанжи

По всій країні відпускають вбивць, а волонтерів та добровольців саджають на їхнє місце.

"Все, що відбувається зараз в країні - триндець. Ми знали про це. Ми попереджали. Я не можу спілкуватися з тими, здавалась би, адекватними людьми, які розповідали, що гірше не буде. Буде. Стало нестерпно. А ті, здавалось би адекватні, зайшли у владу. Ну як вам, колишні друзі, комфортно? Почесно бути причетними до закопування країни? С...ки ви, колишні друзі", - пише письменниця та громадський діяч Зоя Казанжи на своїй сторінці у грудні 2019 року "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Остання крапля - по всій країні відпускають вбивць. На обмін. Вбивці для Путіна «свої». Своїх він і забирає. Чи означає це, що на лаві підсудних будуть майданівці? А чому ні? Все, що рік тому нам здавалась абсурдом, втілюється в життя з шаленою швидкістю. І далі буде.

Рівень президента держави - це рівень ебонітовоі палички. Без мозку і розуму. Я дуже хочу, щоб наступний рік зніс оцей весь гній з тіла моєї країни. Щоб всі оці юзіки-сівохи згинули безслідно. Щоб ми про них забули як про страшний сон.

І так, люди їдуть з країни. Бо життя одне. І витрачати його на безмозглих слуг і їхніх посіпак точно не варто. Гірко і безнадійно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські чиновники гумору не розуміють: Жарт сатиричного сайту потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про "виконану роботу"

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:56

Заступниця голови уряду Ульяновської області РФ Марина Алексєєва додала до звіту про «виконану роботу» жартівливу новину із сатиричного сайту Панорама. На це звернули увагу у Telegram-каналі ЧТД, опублікувавши відповідні скріншоти, передають Патріоти У...