З архіву ПУ. Заради посади у РФ: Скандальний актор відмовився від українського громадянства

Скандальний російський актор і шоумен Микита Джигурда, який народився в Києві і, як і раніше, є громадянином України, має намір відмовитися від українського паспорта.

Микита Джигурда

Саме подвійне громадянство не дозволило манкурту раніше зареєструватися в якості кандидата на пост мера Москви, передають Патріоти України.

«Сейчас идут разбирательства по этому поводу. До конца недели решают этот вопрос. Дело в том, что упрощенная схема — и я почетный гражданин России. Там как раз вокруг отказа от гражданства идет разговор. До 3 июля есть время», - розповів журналістам Джигурда влітку 2018 року.

При цьому артист згадав і той нюанс, що деякий час тому його ім'я внесли в базу злочинців українського добровольчого центру «Миротворець» через підтримку терористів самопроголошених «ДНР».

В Україні і досі мешкає два рідних брата Микити Джигурди, старший Сергій (актор, співак, поет) і молодший Руслан (співак). Вибори мера Москви заплановано на 9 вересня 2018 року.

Нагадаємо, 9 березня 2017 року російський актор Микита Джигурда отримав фейковий паспорт терористичної організації «ДНР». Джигурда в пориві назвав себе поетом, і сказав що відчуває почуття гордості за це.

Джерело: Вести-UA
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна посунула ще далі "червону лінію" Кремля, - Петро Олещук

вівторок, 23 квітень 2024, 12:29

"Отже, Зеленський повідомив, що за підсумками розмови з Байденом є рішення про постачання ракет ATACMS до України. Чергова «червона лінія» подолана. Вважаю, що це має прямий зв’язок з демонстрацією гнучкості цих самих «червоних ліній», яке останнім час...

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...