З архіву ПУ. "Жив такий собі Донецьк, з новобудовами, роботою, аеропортом, Лігою чемпіонів. А потім - бац! І його "асвабаділі": Реалії "русского мира" в окупованому місті (відео)

Жителі тимчасово окупованого Росією Донецька показали, як зараз виглядає центр міста, який найбільш постраждав у результаті обстрілів.

Відповідне відео опубліковане на сторінці Zello-XOXMA у Twitter, передають Патріоти України.

"Жив такий собі Донецьк, "пригноблений" Україною, з новобудовами, роботою, новим аеропортом, із Лігою чемпіонів на новому стадіоні. А потім раптом – бац!! І його "асвабаділі", – йдеться у підписі під роликом.

Водночас наголошується, що подібне відбувається з кожною територією, на яку приходить "русскій мір" – "її чекає розруха, гнітюча імла і сіра зона".

Так, на кадрах показано центр Донецька – зокрема повністю зруйновані будівлі одного з автомобільних салонів і супермаркету Metro. Від другого після того, як терористи "ДНР" розграбували його ще у 2014 році, залишилися тільки бетонні конструкції.

"Кількість осколків тут реально зашкалює!" – зазначив автор відео.

Зі свого боку підписники додали, що це і є ті реалії "русского міра", яких так хотіли деякі місцеві жителі, котрі виступали за створення "Л/ДНР".

"Гадаю, що кожен отримав те, що заслужив?", "Абхазія повторилася", "Що означає повторилася? Це не випадковість! Це креслення, за яким роблять "русскій мір". Не треба вважати цих людей профанами, вони експерти в подібному будівництві", "Комендантська година і вбивці зі зброєю у владі", "Бо там, де "русскій мір", все перетворюється на лайно", "Росія, якщо так триватиме, буде скоро колонією США, Європи... відповідно "ДНР", "ЛНР" теж підуть під роздачу", "Донецьк перетворився просто на російський полігон, а на полігоні не потрібна інфраструктура", "А так хотілося "русского міра", "Так багато хто хотів із Раіссією, нехай сьорбають щастя повною ложкою", "В кінці відео на землі лежить вата – дуже символічно", – коментують користувачі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...