З архіву ПУ. Зірковий "булінг": Як Маша Єфросиніна "знущається" над українськими селебрітіс (відео)

Від телеведучої вже постраждали Полякова, Каменських і Монатік.

Телеведуча Маша Єфросиніна схоже освоїла новий жанр "троллінгу". 41-річна зірка жартує над українськими селебретіс, які відправилися відпочивати в теплі краї, в той час, як в Україні мороз і сніг, передають Патріоти України.

Маша записує пародії на відео і фото, які зірки викладають у своїх соцмережах. Дісталося вже Олі Поляковій, Насті Каменських і Дімі Монатику, які за збігом обставин всі відпочивають на Мальдівах. Пародії Маша викладає в Instagram.

Останньою "жертвою" Маші стала Оля Полякова, яка грайливо позувала в купальнику. Єфросиніна ж одягнула верх від купальника на пуховик і теж "попускала бісики" на камеру.

"Льолік, хоч заздрість не моє, але ти вже повертайся - сніг тане..." - звернулася Маша до "королеви ночі".

А днем раніше телеведуча повторила стійку на голові, яку показав Діма Монатік з пляжу. Тільки Маша замість піску обрала сніг.

А в пік лютих морозів Маша записала пародію на відпочиваючу Настю Каменських. На відео вона "поплавала" на снігу в порожньому басейні і подала чай з бубликами замість запропонованих Каменських екзотичних фруктів.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна нещодавно перехворіла на коронавірус. Заразилася вона як раз напередодні Нового року. У ЗМІ з'явилася інформація, що вона важко переносить хворобу, але ведуча це спростувала. Правда зізналася, що після коронавірусу їй важко відновлюватися емоційно.

Схоже, тепер до зірки повернувся здоровий дух і почуття гумору, раз вона запустила серію відео, в яких тролить відпочиваючих в теплих краях українських селебретіс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...