З архіву ПУ. Зірковий співак 90-х став жертвою нападу у квартирі Примадонни

Алла Пугачова настільки звикла до звання Примадонни і загального обожнення, що в якийсь момент навіть перестала дивуватися появі непроханих гостей у своїй квартирі.

Зірка 90-х співак Сергій Мінаєв в ефірі російського шоу "Вихід у люди" розповів, що постраждав від неадекватної фанатки, намагаючись захистити Аллу Пугачову. Розлючена жінка несподівано проникла в квартиру Примадонни і вела себе неадекватно, передають Патріоти України.

Алла Пугачова настільки звикла до звання Примадонни і загального обожнення, що в якийсь момент навіть перестала дивуватися появі непроханих гостей у своїй квартирі. Свідком одного з таких випадків став музикант Сергій Мінаєв. Після нападу в її квартирі артист обходить стороною фанатів Пугачової.

"Іду я якось у гості до Алли Борисівні Пугачової. Заходжу в її квартиру на ще тоді вулиці Горького. Сидимо з нею, розмовляємо, обговорюємо творчі проблеми. У цей момент вривається чоловік у кімнату і стрибає на Аллу Борисівну. Бачачи, що він починає робити на неї затяжний стрибок, я встаю у нього на шляху. Він вчепився в мене, почав мене душити, відтягає мене в бік. Ми з ним довго боремося, а він здоровий, але впоралися, хтось мені допоміг. Його виводять. А Пугачова його заспокоює, чомусь називаючи його жіночим ім'ям: "Зіночка, не хвилюйся, все нормально", — згадує співак.

Після того, що сталося Мінаєв довго не міг прийти до тями від шоку, а ось Аллі Борисівні подібне було не в новинку. Як виявилося, Примадонна прекрасно знала нападницю і давно звикла до витівок.

"Потім Алла Борисівна бере якусь вазу величезно коштовну, розбиває її об підлогу, і ця "Зіна" заспокоюється. З'ясувалося, що це знаменита прихильниця, яка працювала бригадиром на заводі "ЗІЛ". Вона якось прорвалася, а я поліз, виявилося, не треба було. Алла Борисівна мені сказала тоді, що вона добра насправді, даремно я її чіпав. Але я, чесно кажучи, подумав, що це маніяк якийсь", — розповів Мінаєв.

Дізнавшись правду про наполегливу фанатку, Мінаєв став ще більше поважати Пугачову. На його думку, так делікатно спілкуватися з дивними особистостями може тільки неймовірно мудра людина.

Джерело: РБК-Styler
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...