З архіву ПУ. Зірки говорять: Названо найсильніший знак Зодіаку

Представники цього знаку вміють чекати, здатні адекватно оцінити ситуацію і власні можливості.

Під значенням "сильна людина" мається на увазі моральна стійкість, сила духу і психологічна невразливість людини, народженої в певний період. Астрологи розповіли, який знак Зодіаку найсильніший, передають Патріоти України з посиланням на Подробности.

Отже, на першому місці опинився Козеріг. Це не просто найсильніший знак зодіаку. Козеріг — це людина-акумулятор, що черпає силу з якогось загадкового внутрішнього джерела.

Представники цього знаку вміють чекати, здатні адекватно оцінити ситуацію і власні можливості. Якщо очевидно, що прямо зараз краще не лізти кудись, відійти в сторону, зачекавши на більш підходящий момент, Козеріг так і зробить, і плювати, що про нього подумають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...