З днем "ЛНР"! З'явилося відео з місця "прильоту" складу озброєнь в окупованому Луганську, де перед цим гуляв зять Шойгу

У тимчасово окупованому Луганську спалахнуло машинобудівне підприємство. Стало відомо, що біля цього заводу "гостював" блогер Алєксєй Столяров, який також відомий як зять міністра оборони Росії Сєргєя Шойгу.

У Луганську прогриміли вибухи, горить машинобудівний завод

У п'ятницю, 12 травня, у тимчасово окупованому Луганську прогриміли вибухи на території машинобудівного заводу. Очільник ОВА опублікував відео з місця "прильоту". Про це повідомляє гогова Луганської ОВА Артема Лисогора.

"Сьогоднішня "бавовна" в Луганську як частина чергового перегрупування військ РФ. Чомусь запалав машинобудівний завод. Що там росіяни розташовували й ремонтували - не важко здогадатися", - написав Лисогор.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Луганську прогриміли вибухи у п'ятницю, 12 травня. Місцеві повідомили, що перед вибухами було чутно шум, який нагадує звук ракети.

Також 10 травня біля окупованого Сєвєродонецька (Луганська область) пролунала потужна "бавовна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про можливий розвиток ситуації на Харківському операційному напрямку... - Костянтин Машовець

неділя, 19 травень 2024, 5:58

1. На обох ділянках свого тактичного вклинення (Вовчанський напрямок та напрямок на с.Липці), на даний момент противник продовжує свої спроби просунутись у двох місцях: . - Західніше м.Вовчанськ по дирекції Бугруватка - Стариця, а також вздовж правого...

Криваві рублі не принесли вбивці щастя: Громадянин Туркменістану, який хвалився катуваннями українців, поплатився на батьківщині

неділя, 19 травень 2024, 4:15

Громадянин Туркменістану Сергій Григорян воював проти України на боці Росії з осені 2022 по літо 2023 року. За цей час заробив на однокімнатну квартиру, яку на надіслані злочинцем гроші придбала у Турменбаші його мати. Проте радіти новому житлу окупант...