"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

Соня Евдокименко нашла свою любовь / Скриншот Instagram

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram вона оприлюднила фотографію зі своїм новим обранцем, ім'я якого не стала розкривати, передають Патріоти України.

У кадрі молодий чоловік позує в костюмі та сонцезахисних окулярах, а Соня постала в блискучій сукні з розпущеним волоссям. Варто зазначити, що такий кадр Євдокименко розмістила в день народження свого коханого. "З днем народження, моя любов", - звернулася до коханого Соня.

Зазначимо, Соня Євдокименко з 2020 року зустрічалася зі старшим на 13 років Денисом Ждановим. Однак у жовтні минулого року з'явилася інформація, що пара більше не разом.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інцидент із гвинтокрилом Ебрагіма Раїсі: Американський фахівець розповів, що насправді означає "жорстка посадка"

неділя, 19 травень 2024, 20:03

Державні ЗМІ Ірану повідомили, що вертоліт президента країни Ебрагіма Раїсі здійснив "жорстку посадку". Колишній пілот вертольота Еш Александер-Купер розповів Sky News, що таке формулювання охоплює цілу низку сценаріїв: від доволі м'якої або мимовільно...

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...