"З фанатки Путіна в опозиціонерку": Відома російська блогерка раптово "прозріла" після візиту в ОАЕ

Російська блогерка Ельвіна Боровкова, яка відома своїми "патріотичними" висловлюваннями і відкритою підтримкою путінської агресії, раптово "прозріла". Журналісти проекту "В тренді" розповіли, як змінилася риторика дівчини, передають Патріоти України.

Все змінила відпустка Ельвіни в ОАЕ. Після подорожі за кордон вона заговорила про те, що в РФ все погано. "Як риторика каналу змінилася, просто жах. Я кожному з вас бажаю побувати хоча б раз в Арабських Еміратах побувати. Буквально недавно, якщо що, там була пустеля і жахливо солоне море. А зараз - найкраща в світі країна. Дивно, так? Як так, незрозуміло просто! З піску і води! Ну нафта у них там, в Саудівській Аравії, є. Не найкраща в світі нафта. У нас (в РФ - ред.), одна з найбільш ресурсних країн, яка живе у сто разів гірше, ніж люди в Арабських Еміратах", - скаржиться Ельвіна.

Як зазначили журналісти, блогерка зрозуміла, хто є головним ворогом у Росії. Вона обурена тим, що влада країни-агресорки нічого не змінює і лише просить "трохи почекати". "У нас було півтора року, щоб відмовитися від імпорту і більш-менш налагодити власне виробництво. Хоч один завод запрацював? У мене в Ярославлі як все стояло, так і стоїть! На що мені ще чекати? Моє життя проходить, моє життя протікає. На що мені ще чекати? Я не хочу більше чекати!" - гнівно зазначає Ельвіна.

За словами журналістів, блогерка почала "видавати базу". Тепер вона перетворюється з фанатки Путіна на опозиціонерку.

Хто така блогерка Ельвіна

Російська TikTok-блогерка Ельвіна Боровкова підтримує путінський режим. Вона ображає українців і прославляє окупантів. У своїх соцмережах Ельвіна нерідко ділиться нецензурними висловлюваннями про те, чому, на її думку, РФ є "гарною" країною.

У лютому цього року фанатка Путіна поплатилася за свою позицію. Вона живе в Ярославлі, де знайшлися незадоволені контентом Ельвіни. Блогершу, яка живе зі своєю родиною в орендованій квартирі, вирішили вигнати. Крім цього, з нею відмовляються співпрацювати ріелтори, а перехожі вигукують у бік Ельвіни образи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...