З листопада Верховний Головнокомандувач жодного разу не звернувся до армії, захисників, волонтерів та народу України щодо війни з Росією, - Бутусов

Заклик не панікувати, і відсутність адекватних коментарів по обстановці, показують усім нашим партнерам велику слабкість держави

З листопада місця Верховний Головнокомандувач жодного разу не звернувся до армії, захисників, волонтерів та народу України щодо війни з Росією, не дав оцінку діям Путіна. Заклик не панікувати, і відсутність адекватних коментарів по обстановці, показують усім нашим партнерам велику слабкість держави. Питання оборони залишається питанням частини громадянського суспільства, армії, та деяких урядових установ, а не питанням усієї держави.
У той час як НАТО консолідує зусилля для попредження нападу Росії, президент України ухиляється від публічних заяв, і це мовчання викликає питання в усіх нашіх друзів.
Обстановка загрозлива і саме тому вона вимагає спілкування та пояснень. І не з американськими, а з українськими ЗМІ.
Замовчуються та не вирішуються й конкретні проблеми підготовки до оборони. Для забезпечення армії влада не виділяє додаткові кошти, нічого не змінюється у постачанні боеприпасів у Держоборонзамовленні, у постачанні запасних частин до техніки, нема ні нового автотранспорту, ні нових безпілотників, які потрібні у військах.
Ми розуміємо, з чим та з ким пов'язане це мовчання. Бо Зеленський не хоче відповідати, що стратегія, яку вони з Єрмаком визначили в Омані у стосунках з Росією у 2020-му, виявилась повним провалом, і фактично Путін зараз чинить такий тиск саме тому, що бачить, яка хитка президентська влада.
Зеленський досі без жодних пояснень тримає на посаді голови комітету по розвідці російського агента Руслана Демченка. І це відбувається тільки з однієї причини - тому що Демченко є зв'язковим з Москвою. Демченко є одним з тих чиновників Януковича, які активно підтримували здачу Криму та виступали проти Євромайдану, після його призначення стався Вагнергейт. Знаходження Демченка на посаді, яка контролює усю українську розвідку під час війни - це пряма зрада державних інтересів. І це питання, на яке Зеленський досі не відповів.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...