Z-патріоти залишилися незадоволені: Навка відправила доньку до школи із "українським прапором" (фото)

Олімпійська чемпіонка у танцях на льоду Тетяна Навка виклала фотографію зі своєю другою донькою, спровокувавши несподівану реакцію у мережі. Користувачі звернули увагу на жовто-синє забарвлення краватки, яка була одягнена на 9-річну Надю Пєскову, передають Патріоти України.

Підписники 48-річної ексфігуристки з іронією похвалили її за те, що відправила дитину до школи із синьо-жовтим прапором на одязі. "Видно, що коріння українське. Кольори правильно підібрані в краватці. Молодці! Жовто-блакитна краватка, як український стяг", – пишуть користувачі.

Z-патріоти залишилися незадоволені вбранням. "Дивна форма у російській школі... з кольорами українського прапора...", - дивуються росіяни.

Надія є спільною дитиною титулованої спортсменки та прессекретаря Кремля. Тетяна зав'язала роман із одруженим на той момент Пєсковим у 2010 році. 21 серпня 2014 року у Підмосков'ї Навка народила другу дочку. 1 серпня 2015 року в Сочі відбулося весілля Навки та Пєскова.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...