"З певної точки зору є позитивною новиною для нас... Це "постріл собі в ногу": Радник голови МЗС України про мобілізацію в РФ

Часткова мобілізація в РФ є досить сильним пострілом собі в ногу з їхнього боку, сказав в ефірі телемарафону радник міністра внутрішніх справ Ростислав Смирнов.

"Насправді я б так сказав, що це з певної точки зору є позитивною новиною для нас. Це досить сильний постріл собі в ногу з боку Росії. І ми просто повинні розуміти, що ми живемо насправді в історичний момент того, коли Росія нарешті почала визнавати свої втрати на сході. Вона почала визнавати свої програші", - сказав він.

Радник міністра запевняє, що цей вчинок був просто вже криком про допомогу, якщо читати між рядками: їм не вистачає людей, яких в Україні просто вибивають.

Представник МВС України вважає, що мобілізація запустить надзвичайно сильні внутрішньополітичні та внутрішні міжусобні процеси всередині країни-агресора.

"Ці процеси, такі як, наприклад, росіян, умовно кажучи, хапатимуть військкомами тощо, - запустять надзвичайно велику хвилю негативізму безпосередньо в самій Росії. І це може призвести до дуже серйозних подій там. Повірте - найближчим часом ми однозначно побачимо наслідки цього процесу", - заявив він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...