Z-пропагандисти в істериці: кейс "вибухових пейджерів" не дає їм спокою, - журналіст (відео)

"У студії Володимира Соловйова неспокійно - Z-патріоти істерять з приводу масових підривів пейджерів у Лівані. Вони не знають, чи не вибухне їхній телефон просто у студії і просто зараз. Адже Росія майже не виробляє власної електроніки - все, чим користуються ці пропагандисти та їхня армія, завозиться з-за кордону: телефони, планшети, комп'ютери, засоби зв'язку і спецзв'язку", - пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Як так вийшло? Адже Путін 20 років піднімав Росію з колін, вибудовуючи незалежну і міцну імперію з квітучою економкою й промисловістю. Що Росія зараз покаже цьому гнилому Заходу, і він капітулює перед її величчю. І ось, нате: виявляється, РФ настільки відстала, що тотально залежить від західної електроніки. А перевірити кожен пристрій, що імпортує ця "наддержава" - практично неможливо.

Цікаво лишень, з чим Путін збирався перемагати НАТО - якщо прекрасно розумів, що навіть маршрутизатори в російських автівках були розроблені на Заході? Чи не краще було б трильйони рублів, вкинутих у криваву бійню в Україні - вкласти у розвиток власних технологій, в модернізацію економіки, у наукові галузі? Натомість депутат Держдуми Гурульов гірко бідкається, що багато пристроїв російській окупаційній армії надають волонтери, і їхнє походження взагалі неможливо відстежити. Тож повторення "ліванського кейсу" в російській армії - лише питання часу. Це особливо показово, якщо згадати, що лиш недавно Z-патріоти у того ж самого Соловйова кричали, що російська армія забезпечена усім необхідним від держави. Тепер виходить - це така сама терористична організація з хаотичним постачанням, як Хезболла?

Цікаво, що мешканці жодної іншої країни геть не переймаються безпекою своїх гаджетів. Чому ж це питання так нервує саме росіян? Бо вони знають, що винні. Винні у десятках тисяч смертей українців, винні в тому, що сотні наших мирних міст і сіл лежать у руїнах, що мільйони українців залишили свої домівки і змушені були стати біженцями. І тепер попереду у росіян, винних у розпалюванні цієї війни - тільки постійний страх і невідворотна відплата за все скоєне".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Бойфренд значно молодший за співачку": Блогер-пліткар розповів про новий роман Тіни Кароль (фото)

вівторок, 1 жовтень 2024, 16:01

Відома українська співачка Тіна Кароль, яку раніше публічно покликали заміж, тримає своє особисте життя під сімома замками. Артистка багато років жодним чином не висловлювалася про можливі романи, проте днями у мережі поширилися нові чутки про її стосу...

"Ми ще дозволу не отримали, а росіянам вже страшно": Експерт розповів, чому РФ активізувала удари "Кинджалами" по Старокостянтинову

вівторок, 1 жовтень 2024, 15:52

Ворог намагається знищити у Старокостянтинові літаки ЗСУ, які можуть пускати ракети Storm Shadow/SCALP. Про це експерт з питань авіації Костянтин Криволап сказав в ефірі телеканалу "Київ24", пояснюючи постійні атаки росіян по Старокостянтинову на Хмел...