​З приводу стогонів, чому літаки США та Британії збивають іранські "Шахеди" в Ізраїлі, а у нас ні, - Тарас Загородній

"З приводу стогонів, чому літаки США та Британії збивають іранські "Шахеди", а у нас ні. Ну, так, щоб забезпечити таку ситуаціюу 2024 році, Ізраїль та його мешканці важко впахували, ще з 50-их років минулого століття", - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Навіть довелося повоювати з солдатами тоді, ще Британської імперії, під мандатом якої знаходилася сучасна територія Ізраїлю, бо ніхто особливо не бажав створення держави Ізраїль.

Довелось пережити карткову систему, безкоштовну важку працю в кібуцах, бо майже весь вільний ресурс йшов у власну оборонку. В результаті, станом на 73 рік, країна, яка розміром з Київську область та населенням 3 млн, вже виробляла свої літаки, модернізувала танки та багато чого іншого.

Довелось навіть у 67 році потопити американський корабель зв'язку у Середземному морі, щоб не встигли повідомити в США, що Ізраіль попри заборону з боку США почав Шестиденну війну. Тоді загинуло 40 американців.

Тоді, до речі, довбали у тому числі по Іорданії, яка у 48 році окупувала Західний беріг річки. Після чого Іорданія зрозуміла, що краще дружити. І тепер дає можливість літакам США та Британії літати у своєму просторі, щоб захистити Ізраіль.

Ізраїль системно працював і працює, щоб входити в ВПК США. Тепер там велика взаємозалежність. Тому вигідніше Ізраїль підтримувати, незважаючи на лівацькі настрої у сами США.

Гроші інвестувати в науку, військові розробки. А не руйнували вищу технічну освіту, як це зараз робить диверсант Міністр Освіти Оксен Лісовий, який за різними даними закрив факультет ракетобудування у Дніпрі. Немає інженерів - немає захисту держави. На кого працює цей міністр?

Ізраїлю допомогають, бо він сам собі допомогає. Давно. Системно. І інвестиції в Ізраїль йдуть в першу чергу тому, що він може захистити ці самі інвестиції. До речі, перші крупні інвестиції пішли в Ізраіль тільки після війни у 73 році, коли він довів, що може їх гарантувати.

Тому, тільки власний ВПК, тільки власна зброя може забезпечити таку саму підтримку з боку союзників.

Для цього потрібно скоротити непотрібні витрати, обмежити непотрібний імпорт, щоб не вивозити за кордон валюту ( наприклад, завезення елітних авто в країну тощо), скоротити купу чиновницького непотрібу, обкласти податками паразитів фінансистів та банкірчиків, які не хочу фінансувати ВПК, паразитів агробаронів, які вивозять сировину за кордон і не розвивають промисловість.

Увесь зібраний ресурс в розширення державного замовлення для приватного ВПК.

Тоді нам всі будуть допомагати. Бо сильним завжди допомагають. А так, звісно будуть скоріш підштовхувати до "миру" з Росією.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чекаємо на реакцію диктатора? Лавров несподівано порівняв Путіна із віслюком (відео)

четвер, 16 травень 2024, 13:40

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров, відповідаючи на питання журналістів щодо поїздки диктатора Володимир Путіна до Китаю, порівняв останнього із віслюком, а російську делегацію назвав – «ввічливими людьми». Про це пишуть росЗМІ, п...

У супроводі двох поліцейських: Влад Яма здивував несподіваною заявою про своє "повернення" (фото)

четвер, 16 травень 2024, 13:28

Танцівник і хореограф Влад Яма, який від початку повномасштабної війни виїхав до США і більше не повертався в Україну, здивував несподіваною заявою про своє «повернення». Він опублікував у сторіс в Instagram знімок, на якому зображений біля поліцейсько...