З Росії до Білорусі прибув ешелон із ракетними комплексами "Іскандер-М", - Беларускі Гаюн

У середу, 30 серпня, до Білорусі з країни-агресора Росії приїхав ешелон із щонайменше десятьма одиницями ракетних комплексів Іскандер-М. Про це повідомляє моніторингова група Беларускі Гаюн у Telegram, передають Патріоти України.

За інформацією Беларускі Гаюн, ешелон з ОТРК Іскандер-М прибув на станцію Осиповичі Могильовської області з села Капустін Яр в Астраханській області РФ.

За даними групи, там розташований однойменний ракетний полігон — 4-й державний центральний міжвидовий полігон РФ. Також Беларускі Гаюн повідомляє, що ОТРК Іскандер-М уже надійшли на озброєння армії Білорусії. І цей ешелон не є останнім, який прибуде в країну.

28 липня Федерація американських учених (FAS) заявила, що в білоруському місті Осиповичі на території 465-ї ракетної бригади місцеві військові добудували ангар для розміщення ракетних пускових установок Іскандер, які можуть нести ядерний заряд.

28 серпня до Білорусі прибули військовослужбовці з Казахстану для участі в навчаннях, які відбудуться на білоруській території з 1 по 6 вересня.

До цього Гаюн повідомив, що в Білорусь на російському літаку Іл-76 МД прилетіли військовослужбовці з Киргизстану і Таджикистану.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...