Z-воєнкор отримав "привіт" від українського дрона (відео)

В Олешках, де ЗСУ влаштували окупантам "зорепад Персеїди", на окупованій частині Херсонської області безпілотник вдарив в автомобіль російського "воєнкора", який теж постраждав. Відповідне відео розмістили у підсанкційному російському інформагентстві News Front, де працює цей "воєнкор", передають Патріоти України.

"Йдемо. Триває обстріл. Десь поруч прилетіло, намагаються добити мою машину, потрібно звідси терміново йти", - сказав він на відео.

Як зазначили у пропагандистському виданні, машину чоловіка вистежили з квадрокоптера та влучили в неї. Під час розриву снаряду "воєнкора" посікло осколками. Авто серйозно пошкоджено, особливо його задня частина. У корпусі також з'явилися отвори від осколків.

Російське інформагентство News Front створили у березні 2014 року у Криму. Під час вторгнення окупантів до півострова, група озброєних людей у масках прорвалася до штаб-квартири Центру журналістських розслідувань у Сімферополі та захопила ресурси.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...