"З високою ймовірністю "президент хороших новин" ближче до 8 січня виступить з радісною звісткою", - політтехнолог Голобуцький

"Президент хороших новин": Зеленський в четвер чи п'ятницю повідомить про скасування локдауну? Завтра на засіданні Кабміну мають розглядати зміни до постанови про локдаун з 8.01 по 24.01", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але з високою ймовірністю "президент хороших новин" ближче до 8 січня виступить з радісною звісткою, що ситуація покращилась, тому локдаун переноситься/ скасовується. Принаймні, це відповідатиме загальній логіці заяв і дій Зеленського протягом останніх місяців.
Як я вже писав, ОП і Зеленський розподілили ролі в публічній політиці: Зеленський озвучує приємні речі і хороші новини, погані новини до виборців доносять інші члени команди.

Раніше був запатентований метод "покращення життя вже сьогодні" серії "купи козла - а тепер продай козла". Зараз метод модернізувався: козел віртуалізувався.

Влада спочатку оприлюднила заборону (на продаж під час локдауну лампочок і інших побутових товарів) - а тепер повідомила, що ніякої заборони не буде, все гаразд, купуйте собі лампочки скільки хочете. І народ щасливо зітхає від полегшення, рейтинги влади і далі тримаються. При тому історія так і не вийшла за рамки інформаційного простору: і конфлікт, і розв'язання конфлікту відбулись без виходу в реальне життя".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...