"З жиру бісяться!": Українська блогерка-мільйонниця похизувалася подорожжю на приватному літаку з чоловіком до Канн і нарвалася на хейт

Блогерка-мільйонниця, чемпіонка України з фітнес-бікіні Тетяна Коряк (Корячка) показалася на тлі приватного літака з чоловіком і в Instagram повідомила, що збулася її мрія, передають Патріоти України.

Коряк похвалилася, що вийде на червону доріжку Каннського кінофестивалю. «Ми починаємо нашу подорож. Здійснилася моя мрія. Навіть дві! Ні, три! Я лечу на приватному літаку в Канни. Виходжу на червоній доріжці й ще одну мрію покажу пізніше. Єнот подарував на річницю», — написала блогерка і показала фото разом зі своїм чоловіком, фітнес-тренером Дмитром Шелудьком. Вона також продемонструвала сумку Hermes, яку їй придбав чоловік.

Днями вони відзначили восьму річницю шлюбу. У пари є донька Аміна (народилася у 2017). Коряк відвідає благодійний вечір Ukraine Fashion Film Festival, на якому виступить Jerry Heil. Чоловік Коряк уже тривалий час перебуває за кордоном.

У коментарях Коряк нарвалася на хейт. «На що ви розраховували, виставляючи це фото? На підтримку українців? Дві паралельні реальності. Ганьба», «Хоч не зліть людей», «Розумію, що бабло вирішує все, але хоч не зліть людей», — пишуть у Мережі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бійці 92-ї ОШБр під Куп'янськом знищили 40 ворожих бронемашин, що атакували українські позиції (відео)

субота, 28 вересень 2024, 23:25

Бійці підрозділу "Ахілес" із 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка відбили механізовану навалу окупантів на куп'янському напрямку та знищили чи вивели із ладу 40 ворожих бронемашин із 50. Відеозапис із фрагментами бойової роботи українських воїн...

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...