За 45 діб генпрокурор чомусь не знайшов часу підписати підозри нардепам, які побили військового, - блогерка

Минуло більше 45 діб відколи народні депутати Артем Дмитрук та Олександр Куницький побили військовослужбовця, однак підозри їм і досі не підписані. Про це повідомила Альона Яхно, блогерка, колишня прессекретарка Київської прокуратури, передають Патріоти України.

Після побиття військовий потрапив до лікарні. Він розповів, що депутати вимагали в нього гроші. Дмитрук і Куницький, зі свого боку, вину спростовують і звинувачують у конфлікті постраждалого військового.

"Істину мало б встановити слідство, але ніхто особливо не поспішає. Офіс генпрокурора зареєстрував кримінальне провадження щодо нардепів. Втім підозру їм може підписати лише одна людина — генпрокурор Костін. Але він цього не робить. Мабуть багато часу витрачає на закордонні вояжі, все руки не доходять. Ми ж не можемо припустити, що це свідомий саботаж", — пише Альона Яхно.

Вона назвала Артема Дмитрука"каліброваною ватою", захисником УПЦ МП. Був відсутній на засіданнях Верховної Ради, що передували вторгненню — 15 та 22 лютого. Журналісти Bihus.info встановили, що після початку повномасштабної війни він придбав авто вартістю не менше $35 тис.

Олександр Куницький до депутатства був автоблогером. Як повідомляли "Схеми", він лобіював інтереси власного бізнесу. У березні 2022 знімав блокпости. За цієї справою його і затримали, але "тоді чортеня відпетляло", пише блогерка.

"Здавалось, що напад на військового стане останньою краплею, але, як я писала вище, генпрокурор не поспішає. Від слова "зовсім". Цікаво, чому?", — написала Альона Яхно.

5 жовтня близько 10:00 в Києві депутати Артем Дмитрук та Олександр Куницький побили чоловіка. Постраждалий стверджує, що вони звинуватили його в шахрайстві та вимагали гроші. Пізніше з’ясувалось, що постраждалий — військовослужбовець, штурмовик. На відео з камер спостереження видно, що нардепи йшли повз чоловіка, але підійшли до нього, почали штовхати, знімати на камеру і бити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...