"За допомогою F-16 можемо виконати зачистку території": Експерт спрогнозував, коли ЗСУ звільнять всі українські терени

Американський генерал Марк Міллі переконаний, що деокупація всіх територій України - не найближча перспектива. Військовий експерт полковник запасу Роман Світан оцінив достовірність такого прогнозу, передають Патріоти України.

"Якщо ближньою перспективою оцінювати літній період, літню кампанію-2023 — то так, Марк Міллі однозначно має рацію. За одну кампанію ми однозначно всі свої землі не звільнимо", — розповів він інтерв'ю ТСН.ua

За словами Світана, якщо Збройні сили України отримають сучасні західні винищувачі F-16 до осінньо-зимової кампанії, це збільшить шанси на швидке закінчення війни.

"За допомогою F-16 можемо виконати зачистку території — гірського Криму, Донбасу, до кінця цього року вийти на держкордон. Все залежатиме від того, яка кількість F-16 і яке озброєння для цих F-16 буде нам передаватися", — підсумував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...