За гороскопом він - "мертва риба": Астролог спрогнозувала плачевний фінал Путіна

Астрологи прогнозують плачевний життєвий фінал російського президента Володимира Путіна, який розв'язав війну в Україні. Це випливає з прогнозу астрологині Валентини Віттрок, передають Патріоти України.

Говорячи астрологічною мовою, у натальній карті Путіна Північний місячний вузол у 29-му градусі Водолія. Це означає, що він - "мертва риба", тобто психологічно слабка особистість. Це може призвести до самогубства чи божевілля. Астролог схиляється більше до останнього варіанту.

"Венера, що знаходиться в гороскопі російського президента в 3-му градусі Терезів, також свідчить про психічне нездоров'я та небезпеку в'язниці", - зазначає видання.

Білий Місяць у 20 градусі знаку Терезів дає добровільне усамітнення. Можливо, тому у нього такий потяг до бункерів, як пишуть ЗМІ. "Марс, що розташувалася у першому будинку в 8-му градусі Стрільця, дає як мінімум авантюризм, а як максимум – здатність людини продати душу дияволові. Таке розташування планет у натальній карті також може говорити про небезпеку загинути від вогню, на яку є вказівка і в гороскопі міністра оборони Росії, Сергія Шойгу, і можливе божевілля – ймовірність того, що Путін закінчить свої дні в скорботному домі, дуже велика", - зазначає астролог.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...