За кордоном взяв собі прізвище Андерсон: Молодша донька Віри Брежнєвої закрутила роман із росіянином (фото)

Молодша донька співачки Віри Брежнєвої – Сара Кіперман – закрутила роман з бойфрендом-росіянином. Принаймні так стверджують ЗМІ, передають Патріоти України.

Обранцем 14-річної Сари нібито став Андрій Бенедіктов, який родом з Москви. Чоловік, за даними медіа, переїхав за кордон на навчання, де взяв собі прізвище Андерсон та оселився в Італії, де проживає з мамою й сама Кіперман.

Наразі Андрій є IT-підприємцем, 2020 року чоловік заснував власну компанію, яка займається програмуванням сайтів та автоматизацією бізнесу. Тим часом батько Андрія, за даними ЗМІ, має спортивний бізнес в РФ та є співвласником двох фітнес-клубів у Москві.

Наразі Андерсону 21 рік. Скільки він перебуває у стосунках із Сарою Кіперман – достеменно невідомо. Утім, пара разом вже понад два роки. Принаймні, своє 13-річчя Сара вже зустрічала з Андрієм та дякувала йому за те, що рік свого життя провела з ним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

За кордоном взяв собі прізвище Андерсон: Молодша донька Віри Брежнєвої закрутила роман із росіянином (фото)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 15:00

Молодша донька співачки Віри Брежнєвої – Сара Кіперман – закрутила роман з бойфрендом-росіянином. Принаймні так стверджують ЗМІ, передають Патріоти України. Обранцем 14-річної Сари нібито став Андрій Бенедіктов, який родом з Москви. Чоловік, за даними ...

У Волгоградській області РФ ув'язнені взяли заручників, є вбиті серед співробітників колонії (відео)

п’ятниця, 23 серпень 2024, 14:40

У виправній колонії №19 Вологодської області Росії ув'язнені 23 серпня захопили заручників. Про це пропагандистське агентство "РІА Новостии" повідомляє з посиланням на джерело у Федеральній службі виконання покарань, передають Патріоти України. У новин...