За мить до..: Водій вистрибнув з машини за секунду до того, як його авто зім’яла фура (фото, відео)

Фура Renault в’їхала на перехресті в автомобіль Mitsubishi, потім буквально знесла Hyundai, припаркований біля АЗС.

У Києві на Оболоні вантажівка на повному ходу протаранила два легкового автомобіля біля заправної станції. Дивом обійшлося без жертв: водій однієї з машин встиг вистрибнути за мить до удару. Про це повідомляє dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.Аварія сталася близько 4.00 ранку на вулиці Полярній навпроти магазин Leroy Merlin. Фура Renault в’їхала на перехресті в автомобіль Mitsubishi, потім буквально знесла Hyundai, припаркований біля АЗС KLO.На відео показано, що водій Hyundai встиг вистрибнути з автомобіля за кілька секунд до зіткнення. Внаслідок удару легковик перекинувся на дах. Його задня частина розбита вщент.За даними «Київ Оперативний», водій фури, який віз борошно з Сум, заснув за кермом. В результаті він зачепив Mitsubishi й почав зносити все на своєму шляху, зокрема стовп і паркан. Потім вантажівка в’їхала на АЗС, де водій Hyundai зупинився, щоб купити кави.Чоловік розповів, що побачив, як на нього мчить некерована фура. Він швидко відкрив двері і встиг вистрибнути.dtp.kiev.ua пише, що водій фури не дивився на знаки, а світлофор на перехресті не працював.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...