За підсумками розмови Блінкена із Зеленським з офіційної відповіді взагалі викреслили підтвердження згоди США на надання Україні ПДЧ НАТО, - політтехнолог Голобуцький

"Я ще в четвер зазначив достатньо узагальнений і прагматичний підхід Білого дому до ПДЧ НАТО для України: звернув вашу увагу на формат відповіді заступниці прессекретаря Жан-П'єр. Там було багато про умови для надання ПДЧ і вступу - і мінімум підтверджень", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"На жаль, за підсумками розмови пана Блінкена з Зеленським з офіційної відповіді взагалі викреслили підтвердження згоди США на надання Україні ПДЧ НАТО - лишились самі умови, багато умов. За жодними з яких Україна поки не проходить. Це якщо опустити "позанатівський" контекст: про жодне сприяння США не йтиметься до реального виконання Україною вимог щодо корупції, олігархів, суду тощо.
А стосовно формату Саміту НАТО 14 червня - так ніхто і не сподівався на те, що представника України (тим більше самого Зеленського) туди запросять. В нас навіть керівника місії України при НАТО вже 2 роки немає, всю каденцію Зеленський цілком комфортно обходиться Толкачовим в статусі ВО.
Тому лишається ще раз констатувати: час заяв, дружніх заяв, емоційних заяв, закликів, публічних вимог тощо минув. США пальцем не поворухне до того, як побачить бодай перші реальні наслідки виконання базових вимог".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...