За появу в Парижі в особливо непристойному вбранні: Дружині репера Каньє Веста загрожує рік в’язниці у Франції (відео)

Дружина Каньє Веста, архітекторка Бьянка Цензорі з’явилася в Парижі в дуже відвертому образі, за що їй загрожує рік в’язниці або великий штраф. Вона з’явилася на публіці в короткій шубі, чорних прозорих колготках і без нижньої білизни. За це, відповідно до закону про ексгібіціонізм у Франції, Цензорі загрожує в’язниця або штраф у розмірі 15 тисяч євро. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

«Умисний прояв сексуальної поведінки на очах у інших у місці, доступному для загального відвідування, карається одним роком тюремного ув’язнення і штрафом у розмірі ста тисяч франків», — цитує закон редакція видання.

Також повідомляється, що батько Цензорі, який належить до сім'ї мафіозі, шокований впливом Веста на стиль своєї доньки, яка з’являється на публіці у дедалі відвертіших вбраннях. Джерела повідомили виданню, що він хоче поговорити з Вестом і запитати, чи хотів би він побачити в майбутньому, як якийсь чоловік поводиться так само з його доньками Норт і Чикаго.

«Батько Б’янки, Лео, хоче посидіти і поговорити з Каньє, запитати його, про що, чорт забирай, він думає, коли виставляє напоказ Б’янку, як трофейного поні, і перетворює її на безглуздий голий трофей. Йому хочеться запитати Каньє, що б той зробив, якби його доньок Норт чи Чикаго помічали на публіці напівоголеними, у вбраннях, які заохочували їхні чоловіки», — каже інсайдер.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...