За появу в Парижі в особливо непристойному вбранні: Дружині репера Каньє Веста загрожує рік в’язниці у Франції (відео)

Дружина Каньє Веста, архітекторка Бьянка Цензорі з’явилася в Парижі в дуже відвертому образі, за що їй загрожує рік в’язниці або великий штраф. Вона з’явилася на публіці в короткій шубі, чорних прозорих колготках і без нижньої білизни. За це, відповідно до закону про ексгібіціонізм у Франції, Цензорі загрожує в’язниця або штраф у розмірі 15 тисяч євро. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

«Умисний прояв сексуальної поведінки на очах у інших у місці, доступному для загального відвідування, карається одним роком тюремного ув’язнення і штрафом у розмірі ста тисяч франків», — цитує закон редакція видання.

Також повідомляється, що батько Цензорі, який належить до сім'ї мафіозі, шокований впливом Веста на стиль своєї доньки, яка з’являється на публіці у дедалі відвертіших вбраннях. Джерела повідомили виданню, що він хоче поговорити з Вестом і запитати, чи хотів би він побачити в майбутньому, як якийсь чоловік поводиться так само з його доньками Норт і Чикаго.

«Батько Б’янки, Лео, хоче посидіти і поговорити з Каньє, запитати його, про що, чорт забирай, він думає, коли виставляє напоказ Б’янку, як трофейного поні, і перетворює її на безглуздий голий трофей. Йому хочеться запитати Каньє, що б той зробив, якби його доньок Норт чи Чикаго помічали на публіці напівоголеними, у вбраннях, які заохочували їхні чоловіки», — каже інсайдер.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...