"За що я з особливою ненавистю не переношу усіх наших псевдоісториків - так це за наср*не у голови людей", - журналіст

"За що я з особливою ненавистю не переношу усіх наших псевдоісториків - так це за насране у голови людей. Ось цьому ж персонажу зі скріна якийсь черговий професор Бебік вклав у його пусту голову історію про «іспанську мову» часів реконкісти. («Окупація міст маврами» це окремий ор, але най вже буде.)", - написав журналіст Юрій Богданов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Йому ж хтось розповів що у 8-15 столітті існувала ідентичність іспанців по мові. Йому ж хтось розповів що важливою була мова, а не релігійна ідентичність.
Так, саме іспанську мову треба було вивчити за три роки. В часи коли ще не існувало іспанської мови. В країні де і досі значна частина населення говорить баскською, каталанською, галісійською тощо.
А потім ці ж люди бігають з історіями про 2х-тисячолітню українську державність і те, що козаки візантійців латині навчали. І будь-які спроби пояснити що щось працює СКЛАДНІШЕ ніж уявлення популістів вже мають великі проблеми. Всі інші проблеми ніщо. Коли довкруги так багато довбограїв".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...

"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

субота, 4 травень 2024, 16:29

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України. Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресор...