За ступенем маячні "почесні пенсіонери Януковича" Азаров та Герман вже зрівнялись, - політтехнолог Голобуцький

«Фтопку!», в сенсі, «на переплавку»: Ганя Герман обізвала журналістів «трьох підсанкційних» золотим запасом держави. А в державі криза і бюджетний дефіцит", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:
«Я вважаю, що ті журналісти, які працюють на цих трьох кала... каналах, - це золотий запас української журналістики. Це національні цінності держави – а ви знаєте, що національні цінності з держави не вивозять, хіба би та держава називалася «Україна». І не виганяють. І коли я почула, що «Раша тудей» вже терйозно працює над організацією «Юкрейн тудей», редакції, яка буде працювати на місці тих каналів, які закрили в Україні, тому що є запит людей і цей запит хтось мусить, знаєте, реалізовувати, не буває порожнього місця, на порожнє місце завжди хтось приходить. І таким чином, закривши українські канали, президент України відкрив дорогу «Раша тудей», українській редакції «Раша тудей» в Україну!».

Здається, в Гані разом з силіконом з перекачаного писку витекла і частина мізків: вона раптом заявила, що замість "трьох підсанкційних" сюди прийде "Раша тудей". Навіть вже назву вигадала: "Юкрейн тудей".

Ясно, що на нову порцію ботоксу і силікону якось треба заробляти, але ж варто тримати власну хвору фантазію в якихось межах!)) А пропозиція "не випускати золотий запас" у вигляді пропагандистів прикритих медведчуківських медіа взагалі виглядає доволі жорстоко. Це вона має на увазі "відправити на переплавку", чи як?))
Коротше, час вже Гані шукати десь тихе місце біля теплої стінки. Наприклад, десь поряд зі стариганем Азаровим - бо за ступенем маячні ці "почесні пенсіонери Януковича" вже зрівнялись".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Речник Повітряних сил ЗСУ Євлаш розповів про особливості останніх ворожих дій у небі над Україною

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:55

Ілля Євлаш, речник Повітряних сил ЗСУ, зазначив, що останніми днями фіксується відсутність "шахедів" у повітряному просторі України, однак ворог робить більший акцент на балістичне озброєння та на керовані авіаційні ракети типу Х-59, передають Патріоти...

"Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це не більше, ніж слова": Швейцарський "експерт" просуває проросійські наративи

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:43

Швейцарський псевдоексперт Жак Бо підігрує російській пропаганді та просуває фейк, що Україну не чекають ні в НАТО, ні в ЄС. Про це попереджає Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України. "Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це ...