За "зловживання свободою масової інформації": У РФ оштрафували вдову путініста Маслякова

Таганський районний суд Москви оштрафував удову президента російського Клубу веселих і кмітливих (КВК), ведучого Олександра Маслякова, на 4 тис. руб. (приблизно 1,7 тис. грн) . Про це 8 жовтня повідомляють у Telegram-каналі відомства, передають Патріоти України.

У рішенні суду вказано, що Світлану Маслякову, яка є головною редакторкою російського телеканала "КВН ТВ", визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2.1 ст. 13.15 КпАП РФ "Зловживання свободою масової інформації".

"Було встановлено, що в ефірі телеканала транслювали гумористичну замальовку Семена Слєпакова та Андрія Макаревича без указівки на статус іноземного агента", – ідеться в рішенні суду.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спину надірвав, геморой наростив. Досить": Дмитро Ступка у США влаштувався на роботу, але звільнився в перший же день

вівторок, 8 жовтень 2024, 22:00

Український актор Дмитро Ступка, який проживає у США, улаштувався на роботу в мувінг, але витримав на цій роботі лише один день. Про це він повідомив 8 жовтня, розмістивши в Instagram Stories відео, у якому його знято за кермом автомобіля-перевізника, ...

"Резніков не побоявся мене запросити": Відомий журналіст запідозрив, що Умєров його злякався

вівторок, 8 жовтень 2024, 21:53

Міністр оборони України Рустем Умєров запросив журналістів на зустріч "не під запис", але побоявся запрошувати відомого журналіста-розслідувача Юрія Ніколова. Про це Ніколов написав у своєму Facebook, передають Патріоти України. "Колеги повідомили, що ...