"Забагато думаєте про русню": Учасники нацвідбору на "Євробачення" відреагували на звинувачення в плагіаті пісні російського гурту "Тату" (відео)

Учасники нацвідбору на Євробачення 2024 Nahaba відреагували на звинувачення в плагіаті пісні російського гурту Тату. Після того, як український гурт представив конкурсну пісню Glass, у соцмережах її порівняли з творчістю російського гурту Тату. Nahaba відреагували на звинувачення у сторіс в Instagram, передають Патріоти України.

«Насправді дуже шкода, що так багато українців тримають в голові руснявський контент. Дуже сумно, що один російський гурт у цьому стилі може перекрити сотні різних проєктів, що представляють такий жанр по всьому світу», — зазначили музиканти.

Nahaba також перерахували пісні, якими надихалися. Серед них — You Love Her — Boys X Girls, Kap Bambino — 11:38, Crystal Castles — Baptism, FRXZN — Miss you та інші.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...