"Кумедніше хіба що штурм туалету "для вручення повістки" Порошенку", - політтехнолог Голобуцький про ДБР у музеї

До речі, а хто заплатить музею за двері - ДБР чи платники податків?

"Щодо штурму ДБР музею І.Гончара "для вручення повістки Порошенку". Якби це був не музей - це було би навіть забавно. Забавніше хіба штурм туалету "для вручення повістки" - тобто, ДБР з принципу не довіряє Укрпошті, знаючи щось недобре про Смілянського, чи це щось новітнє релігійне?" - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Хоча насправді цікавіші інші, геть нудні й негероїчні речі, звичайні для правової держави, а не сталкерського бантустану: а хто, перепрошую за прозу, заплатить музею за зґвалтовані двері? Бо якщо це не буде прицільно з зарплат конкретних працівників, а просто "ДБР" чи "держава" - це означає, що за руйнівні перформанси ДБР заплатимо ми з вами - точніше, заплатиться нашими ж податками.

Ну і ще цікавіше: якщо, не дай Боже, в процесі героїчного штурму музею дбр-івські халки хоч якось пошкодили бодай одну картину - це ж гарантовано страховий випадок. І страхова компанія негайно подасть до суду за свідоме нищення цінної власності в процесі порушення законів України щодо правил вручення повісток. З відшкодуванням, знов ж таки, з держави - а отже, з нас.

А колекція міжнародна. І можна гарантувати заголовки в європейських і світових ЗМІ: "Працівники силових структур України за схвалення влади руйнують музеї і нищать мистецькі колекції". І оце так треба було того штурму, щоб вляпатись в таке лайно? Скільки і чим Україна заплатить за кількахвилинну втіху того ж Портнова?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Частина правлячого РФ класу робить усе для того, щоб Шойгу в новому уряді Путіна не було - Петро Олещук

четвер, 2 травень 2024, 11:45

Політолог Петро Олещук в ефірі Radio NV припустив, що в Росії відбудуться кадрові перестановки в керівництві країною-агресором, зокрема диктатор Володимир Путін на тлі своєї «інавгурації» може позбутися міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передають Патрі...

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...