Заблокували усі рахунки: Скандально відома блогерка-путіністка залишилась без грошей

Податкова служба в Росії заблокувала рахунки відомої блогерки та фанатки Путіни Насті Івлєєвої. Податкові борги росіянки становлять понад 11,3 мільйона рублів, передають Патріоти України.

Екс-ведуча "Орла та решки", яка відсвяткувала день народження на Донбасі, поки ніяк не коментувала блокування рахунків. Як пишуть пропагандистські ЗМІ, доступ до коштів Івлєєвій обмежили сьогодні, 14 червня. У повідомленнях йдеться, що податківці закликали блогерку негайно погасити штрафи, проте вона не зробила цього.

Ба більше, якщо вона не погасить заборгованість найближчим часом, то їй загрожує заборона виїзду за кордон. Крім того, в Насті є ще два штрафи на суму в 3 тисячі рублів за несплату податків.

Служба зацікавилася "павшою" зіркою після її скандальної "голої" вечірки, яку вона влаштувала наприкінці 2023 року. Через це Івлєєва потрапила під культуру "скасування" в РФ, від неї відмовилися рекламодавці, а друзі зрадили її. Після скандалу окупаційна влада серйозно зайнялася аналізом діяльності блогерки. Податківці виявили, що вона заборгувала у період з 2020 по 2023 роки понад 137 мільйонів рублів.

Також російські ЗМІ вказують, що до цього Настю оштрафували на 50 тисяч рублів за дискредитацію російської армії. Тоді путіністка вирішила влаштувати "публічне каяття". Вона висловлювала свою любов до Путіна та Росії, а також просила вибаченн за те, що, мовляв, коли гинуть чоловіки на війні, вона влаштовує вечірки. Настя навіть звернулася по допомогу до Бога та часто ходила до церкви. За її словами, саме храм допоміг їй пережити складний період.

А потім росіянка їздила до окупованої Донеччини, чим намагалася замилити очі росіянами після скандалу. Однак ніщо з цього не допомогло екс-ведучій і тепер вона може залишитися у злиднях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

СВО йде "за планом": Як виглядає великий цвинтар російських окупантів у Курську (відео)

субота, 28 вересень 2024, 15:30

У Курську на території Північного цвинтаря величезна кількість могил російських окупантів, які воювали в Україні та були там ліквідовані. Відео, зняте на цвинтарі, розповсюджують у соцмережах, передають Патріоти України. "Старі психопати, які відправил...

Російське посольство хотіло показати фото літака F-16 "збитого в Україні", але щось пішло не так

субота, 28 вересень 2024, 15:16

Російське посольство в ПАР видало фото літака F-16, що впав у 2019 році в Каліфорнії, за фото винищувача, який зазнав аварії в Україні в серпні 2024 року. Фотофейк посольство опубліковало на своїй сторінці у соцмережі Х, передають Патріоти України. На ...