Забрав із собою на останок ще декілька окупантів: На Донеччині смертю героя загинув воїн 72-ї омбр

Під час бойових дій в Донецькій області загинув військовослужбовець 48-го окремого стрілецького батальйону 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців солдат Антон Чикалюк з позивним “Борода”. Про це у вівторок, 19 березня, повідомив Антон Колумбет.

Побратим пригадує, що Чикалюк прийшов служити в підрозділ добровільно, “як годилось справжньому козаку”.

“Ба більше – будучи професійним моряком, він застав початок війни в рейсі, і витратив купу сил, аби повернутись до України, розірвавши контракт з іноземною суднохідною компанією”, – переповідає Колумбет.

З його слів, Антон Чикалюк був “легкої та козацької вдачі”, і підтверджує це така історія.

“Справа в тому, що Борода мав якийсь абсолютно магнетичний вплив на жінок, в тому числі й не бачачи їх на власні очі. Влітку 22-го року він підібрав з тіла вбитого “вагнєра” його телефон, та від нєфіг дєлать заліз в чатікі, де і познайомився з кращою подругою дружини вбитого. Познайомився настільки, що, почавши з прокльонів “укропу”, закінчила вона системним надсиланням йому повідомлень вельми відвертого характеру.

За цю історію якийсь надмірно ініціативний довбо*об навіть заклав його в контррозвідку, що вилилось в декілька неприємних розмов – але не таким був “Борода”, аби журитись. Навіть звідти він дзвонив мені і реготав. Жінки обожнювали його, а він – жінок, і в цьому він був весь, як справжній моряк”, – пригадує Колумбет.

“Крепкий, сміливий, веселий. Визвався відбивати позицію, загинув в стрілецькому бою з противником, наостанок забравши декількох з собою. Чергова невимовна втрата української нації”, – резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...