"Задум дуже зрозумілий": Арестович заявив, що окупанти пішли в атаку на Запоріжжі

Радник Офісу президента Олексій Арестович повідомив 16 листопада, що російські війська пішли в атаку під Гуляйполем на Запоріжжі. Про це Арестович сказав у розмові з російським опозиціонером, юристом Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

"Злі язики стверджують, що Запорізька область зарухалася і під Гуляйполем наш ворог пішов у атаку. Подробиці поки невідомі, але кажуть, що може бути досить неприємно", – розповів радник ОП.

Він також повідомив, що учасниками атаки є частково російські війська, виведені з-під Херсона, а частково – ті сили ворога, які вже були там на місці. "Задум зрозумілий. Повернулися ми до того, що було на другій фазі війни, після того, як вони перекинули війська з-під Києва, з півночі України вивели. Вони знову повертаються до того ж задуму, який в академії фронту – великі кліщі, малі кліщі", – додав Арестович.

"Логіка зрозуміла і ми про неї говорили на самому початку – що всі ці війська будуть перекинуті на "звільнення" Донецької і Луганської областей, щоби представити це як результат війни. "От "ДНР" і "ЛНР" так звані ми відбили, вони – частина Росії, не дарма вісім років страждали" – це те, що можна продати всередині Росії як політичний результат війни", – пояснив радник президентського офісу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...