Загадкові спалахи над Києвом та їх "винуватець": Гордон насмішив "інтерв'ю з прибульцем" (відео)

Український журналіст Дмитро Гордон відреагував на загадкові спалахи, які вчора багато хто бачив над Києвом та іншими містами України. 19 квітня відбулася "високоенергетична акустична подія", як пояснив експерт. У мережі почали жартувати, що це було НЛО, зазначають Патріоти України.

Гордон пожартував на цю тему і показав, як він "взяв інтерв'ю" у прибульця. На відео журналіст "подякував" інопланетянам. За словами Гордона, прибульці - "потужні хлопці". Цей фрагмент було вирізано з відео з його дружиною Алесею Бацман, яке було записано кілька днів тому.

"Взагалі, хочу сказати "дякую" інопланетянам. Це дуже здорово, що вони стоять на сторожі добра, миру і справедливості. Що вони допомагають Україні. Інопланетяни - потужні хлопці, це не просто так", - заявив Гордон.

Реакція коментаторів

Користувачі визнали, що жартівливе відео їх розвеселило. За словами коментаторів, Гордону точно варто взяти інтерв'ю у прибульців, якщо вони існують. Користувачі також пишуть:

  • "Дмитро, ви їм вже що-небудь продали?"
  • "Фантазія для росіян. Зараз щось вигадають"
  • "Дмитро, ви будете давати інтерв'ю в космосі?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Жарим человечину": На війні в Україні зустрілися два маніяка-вбивці (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:27

Два "штика" Путіна, здружились на основі спільних інтересів. Один з'їв людину, інший розчленував свою жертву. Російські загарбники виклали фото в мережу. Про це пише журналіст Бутусов у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Дмитро Малишев...

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...