Загарбники ховають там РЛС: Українські партизани провели розвідку аеродрому окупантів біля Джанкою, - "Атеш" (відео)

У тимчасово окупованому Криму партизани зробили розвідку на аеродромі окупаційних військ Росії у Джанкойському районі. Загарбники ховають там радіолокаційні станції (РЛС). Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України.

"Наші агенти провели успішну розвідку аеродрому в Джанкойському районі, під час якої вдалося виявити станції радіолокацій окупантів. Ми покажемо вам лише невелику частину тих кадрів, якими поділився наш агент. Отриману інформацію було оперативно передано Силам оборони України. Тепер чекаємо на нові ракетні удари по військових об'єктах рашистів. Координати: 45.7096694, 34.4234316", - йдеться у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...