"Заголовки "Шарія знайшли мертвим на його віллі в Іспанії!" стануть продуктивним інфоприводом для його "колег", - політтехнолог Голобуцький

Одіозний блогер забув про "милі" звички своїх господарів...

"Анатолій Шарий з Іспанії вирішив додати пафосу до свого вигаданого образу для лохів: розігнав власну ідею "ОП замовив вбивство Шарія!". Шарій забув, хто його роботодавці?" - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Не звернув уваги", як часто стали нападати на тих же чеченських блогерів в Європі: "блогера застрелили на дорозі в Австрії", "на блогера напали з молотком в Швеції"?.. Він впевнений, що це організував не Кремль, а рептилоїди?

Плюс в Україні на тому ж ідеологічному полі топчеться не один Шарій. І хто дасть гарантію, що ніхто не спокуситься прибрати конкурента - тим більше, що той сам подав ідею? Просто уявіть реакцію на гіпотетичні заголовки "Шарія знайшли мертвим на його віллі в Іспанії!" - наскільки це стане продуктивним інфоприводом для його "колег". Як пожвавішає політичне життя на цьому фланзі.

Тобто, в такому розвитку подій зацікавлена купа народу, котра також сидить на утриманні в Кремля. Де гарантія, що всі з них втримаються? Шарій геть не продумав цей свій перформанс".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...