Загострення питання додаткових виплат військовим - це помилка політиків, - Валерій Прозапас

Політики мають чітко вирішити питання додаткових виплат військовим по 30 тис. грн та вийти до суспільства з консолідованою позицією. Про це в ефірі Еспресо сказав капітан ЗСУ Валерій Прозапас, передають Патріоти України.

"Мені не подобається фрагментація армії, не треба ділити армію на тих, хто воює, хто не воює. "Спереду, ззаду". Це дуже некоректне порівняння. Армія - це механізм, який працює від тилових підрозділів до штурмових. Якось протиставляти цих людей один одному я вважаю неправильним. Має бути якийсь компромісний варіант. Це вже справа політиків і вони роблять помилку - загострюють це питання замість того, щоб чітко вирішити та вийти до суспільства з консолідованою позицією", - вважає він.

  • 10 квітня Верховна Рада проголосувала за повернення доплат у 30 тис. грн військовим, також доплати мають повернути працівникам ДСНС і поліцейським.
  • 12 квітня у Раду внесли постанову, яка блокує закон про повернення 30 тис. грн виплат військовим.
  • Як зазначив нардеп Федір Веніславський, виплати всім військовим по 30 тис. грн потребують понад 1 трлн грн на рік.
  • 1 травня постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні Ваграм Степанян заявив, що законопроєкт про повернення військовим доплат у 30 тис. грн не визначає джерел фінансування цих витрат, а отже, може призвести до зростання дефіциту бюджету.
  • Міністр оборони Олексій Резніков, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та голова СБУ Василь Малюк звернулися до Верховної Ради із проханням відкласти розгляд питання про повернення доплат у 30 тис. грн військовим
  • 2 травня нардеп Олег Синютка повідомив, що у десятиденний термін Верховна Рада повинна створити комісію з представників всіх фракцій і вийти на рішення щодо законопроєкту.
Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...