Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України.

Як повідомляє прокремлівський канал SHOT, силовики затримали Ігоря Максимова. У поле зору оперативників він нібито потрапив ще рік тому, коли нібито повісив у своєму храмі ікони "із зображенням Степана Бандери, Богдана (ймовірно, Романа - ред.) Шухевича та інших українських націоналістів". Відвідувачі поскаржилися до поліції. "Максимов заявив, що зробив це за наказом глави Української грекокатолицької церкви Святослава Шевчука. Тоді священик відбувся профілактичною бесідою, а дивні ікони вилучили", - сказав він.

Днями проти нього порушили кримінальну справу "за реабілітацію нацизму". Затриманому Максимову загрожує три роки колонії. Під час обшуків у адептів УГКЦ нібито були знайдені молитовники українською, книги з історії УПА та інша заборонена література.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Проста викладачка медичного коледжу: У матері топ-чиновника СБУ знайшли елітну нерухомість (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:16

Мати голови економічного управління СБУ Анатолія Лойфа, яка працює звичайною викладачкою закарпатського медичного коледжу, несподівано "заробила" понад 1 мільйон гривень і стала власницею елітної нерухомості. Про це пишуть журналісти "Слідство.Інфо", п...

Куди зник Рустем Умеров?: У наказі Міноборони знайшли дивну деталь (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:04

В нещодавно підписаному законі про затвердження Змін до Положення про військово-лікарську експертизу знайшли дивну деталь, підписав цей закон не Міністр Оборони. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Верховної Ради України. Мережа н...